P202310 – Renovació d’iPads d’Infantil

Descripció

A Infantil fa molt de temps que s’utilitzen tauletes iPads per fomentar diversos aspectes lectius amb ús de tecnologia. Gran part d’aquests equips tenen més de 5 anys, i ja no suporten noves actualitzacions, amb el que això comporta, i, per tant, s’han de substituir per equips més actuals.

Tot i fer-ne una previsió de substitució per nous iPads més moderns, arribat el moment de dur a terme el projecte, s’estudiarà la viabilitat de renovar-los per dispositius Android en lloc d’iPads , podent possiblement substituir un nombre superior d’unitats.

On, quan i a qui va dirigit

Els destinataris d’aquest projecte, seran els alumnes d’ensenyament infantil, és a dir, P3 , P4 i P5, i en faran ús durant tot el curs en diferents moments.

Recursos necessaris

El cost aproximat és de 4.500 € per la renovació de 12 equips.

Com ho valorarem

El professorat, amb l’ús continuat d’aquests nous equips, valorarà si el model i característiques el mateix s’adapten a les necessitats de l’aula.

Valoració

S’han substituït la meitat dels Ipads d’infantil perquè els que hi ha actualment ja no permeten actualitzacions de software d’IOS i aleshores tampoc es poden actualitzar les apps per poder treballar amb els infants als ambients, racons, projectes. En aquest moment s’ha adquirit i estan configurants amb el programari que el professorat d’infantil utilitza.