Com votar projectes

Com a complement al Manual de votació temàtica de la Cooperativa de Consum que disposeu ja en aquest espai, us adjuntem una guia específica més particular per la votació de projectes.

El procediment per votar els projectes, sera doncs el següent:

1 . Després d’haver iniciat sessió en l’aplicatiu de votacions , tal com ja s’explica en l’esmentat manual, en l’espai de “Llista de votacions” us hi hauria d’aparèixer la votació que porta per nom “Projectes pel curs 2022-2023” , que restarà activa entre el dia 2 de juny a les 00:00h i el dia 12 de juny a les 23:59h.

2 . Si pitgeu sobre l’opció “votar” , us obrirà el detall de la votació, on us apareixerà de nou un voto verd que indica “votar” i que també haureu de pitjar.

3 . Ara us apareixerà una nova plana amb dues seccions importants: la llista de projectes disponibles, i la vostra selecció respecte als projectes que voleu votar. Recordeu, que es podran votar només 10 dels 12 projectes.

4 . Per seleccionar un projecte, simplement l’haureu d’escollir del bloc de l’esquerra, i pitjar en el botó blau de selecció que diu “Posició”, que successivament anirà apilant els projectes en ordre descendent, establint així la nostra selecció de projectes votats i l’ordre.

5 . Un cop seleccionats els 10, podem canviar l’ordre o la selecció amb els botons de la dreta de la selecció.

6 . Quan tenim la nostra selecció feta, pitjarem sobre el botó blau inferior que diu “vota (previsualitzar)”, per visualitzar-la i confirmar-la abans de certificar-ne la votació.

7 . Per últim, confirmarem i ara si, votarem, la nostra selecció en l’ordre que hem establert.