P202302- WIRIS, eina de suport a ciències

Descripció del projecte

Portem dos cursos 20-21 i 21-22 fent ús d’aquesta aplicació que ens permet adaptar el Docus a un entorn matemàtic. Podeu consultar l’entrada de la web de la Cooperativa relativa al projecte inicial de WIRIS Quizzies per tenir més informació sobre aquest projecte.

Aquesta eina funciona d’acord amb un llicenciament anual i per tal, el que proposem es seguir fent-nos càrrec des de la Cooperativa del cost d’aquesta llicència anual com a projecte de continuïtat.

On, quan i per a qui va destinat

Docus, i especialment WIRIS Quizzies és una eina que es fa servir durant el curs a l’assignatura de matemàtiques tant de l’ESO com del Batxillerat.

Recursos necessaris

Les llicències anuals per als 350 alumnes d’ESO i Batxillerat que la necessiten, té un cost de 1.034 €

Com ho valorarem

Els professors de matemàtiques en acabar el curs, valoraran el grau en què s’ha fet ús de l’aplicació a cada curs, establint la necessitat o no de la seva continuïtat els següents cursos.

Valoració

S’ha continuat treballant utilitzant l’eina Wiris, que permet matematitzar el Docus i treballar-hi de forma interactiva a la classe de Matemàtiques. L’hem utilitzat com a novetat als cursos de primer i segon d’ESO fent un qüestionari de càlcul mental setmanal per a agilitzar processos i construir estratègies de càlcul.