Convocatòria de VIII Assemblea General Ordinària de la Cooperativa de Consum de l’Escola GOAR

Benvolguts socis,

Des del Consell Rector de la Cooperativa de Consum Escola GOAR, us informem que segons l’article 18 dels estatuts, L’Assemblea General Ordinària s’ha de reunir necessàriament una vegada a l’any, dins els sis mesos següents al tancament de l’exercici econòmic. Aquesta Assemblea la farem via telemàtica per facilitar la participació dels socis.

Per tant, us convoquem a tots els socis a la VIII Assemblea General Ordinària de la Cooperativa de Consum GOAR que se celebrarà telemàticament al domicili social de la Cooperativa, el dia 27 de febrer 2024 a les 18:00 h,en única convocatòria,ies retransmetrà en directe a través d’un canal YouTube al que podreu accedir,en l’hora fixada, a través del nostre web, a l’enllaç:

https://cooperativaescolagoar.org/VIII-Assemblea-Ordinaria

En aquesta reunió es faran públics els resultats de la votació corresponent als punts de l’Ordre del dia. En breu, us remetrem un nou comunicat en què s’explicarà com participar d’aquesta votació, que també es farà per via telemàtica.

Us recordem que segons l’article 6.c els socis consumidors tenen l’obligació d’assistir i participar en les reunions d’assemblea degudament convocades.

Posteriorment a l’assemblea, us enviarem l’acta amb el resultat per escrit de les votacions, i de les decisions preses a l’Assemblea General.

ORDRE DEL DIA

1. Presentació dels comptes curs 2022-2023.

2. Aprovació balanç i del compte de resultats per presentar a les Administracions.

3. Aplicació del Fons d’Educació i Promoció Cooperatives (FEPC).

4. Precs i preguntes*

(*)Les preguntes les podeu fer prèviament via correu electrònic a info@coop.escolagoar.cat,abans de la Assemblea o bé al xat del Canal de Youtube, el mateix 27 de febrer durant l’Assemblea i es contestaran durant l’emissió.

Esperant la vostra participació, rebeu una cordial salutació.

Yolanda Cortés Esparcia.

Presidenta del Consell Rector

Publicado en Uncategorized.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.